Az ORIGO-VERDA Kft. 2013. decemberében alakult Tiszadorogmai fióktelephellyel. A vállalkozás fő tevékenysége a Személygépjármű-, könnyűgépjármű kereskedelem.
A cég irányítási feladatait ügyvezetőként Tóth Zoltán látja el.

A cég megalakulása óta a piaci igényekhez igazodóan folyamatosan innovációkat valósít meg.

A vállalkozás meghatározó tevékenyége az autómentés, a használtautó szervízelés, karosszériajavítás, használtautó kereskedelem, sérült-törött autók felvásárlása.

A vállalkozás szerződött biztosító partnere, az egész ország területéről biztosítja a sérült autók felvásárlását, melyet a vállalkozásban üzemeltetett autószervíz és gépjárműjavító műhely megjavít, felújít, értékesít.

A támogatási forrás felhasználásával új piaci lehetőség nyíltak az ORIGO-VERDA Kft. számára, hiszen a működő tevékenység végzésével összefüggésben olyan új tevékenységek megvalósítására vált lehetővé, melyek tárgyi feltételek hiányában eddig nem volt megvalósíthatóak.

A beszerzésre került HELI CPCD35H típusú diesel üzemű villás emelőtargonca használatával a fióktelephelyre szállított javításra váró autók mozgatása, alkatrészek rakodása, meghibásodott gépjárműalkatrészek járműből való kiemelése, mezőgazdasági gépek és erőgépek alkatrészeinek mozgatása válik lehetővé.